IFT FIRST – це важлива галузева подія, яку щорічно проводять у Чикаго.
Ця виставка об’єднує експертів з усього ланцюга постачання харчових продуктів, включаючи дослідників, науковців, інженерів та підприємців. Вона надає платформу для обговорення останніх розробок у галузі переробки харчових продуктів, рослинних альтернатив, технологій ферментації та інших інноваційних тем.
На виставці представлено широкий спектр нових продуктів та послуг, таких як логістичні рішення, натуральні інгредієнти, харчові та кормові добавки, емульгатори та ароматичні суміші.
Ще однією родзинкою є спеціалізовані павільйони, присвячені органічним продуктам та сталому сільському господарству, а також панельні дискусії щодо теперішніх проблем у харчовому бізнесі. У павільйоні стартапів також помітно представлені молоді інноваційні компанії. Інноваційні зони, орієнтовані на досвід, та наукові постери дозволяють отримати інтенсивний навчальний досвід та сприяють цілеспрямованому нетворкінгу.
Широка програма приваблює фахівців з численних галузей, включаючи безпеку харчових продуктів, управління якістю, технології упаковки та управління венчурним капіталом. Такі учасники, як бренд-менеджери, дослідники та вчені-дієтологи, збираються разом, щоб поділитися ідеями щодо останніх тенденцій та викликів у харчових технологіях.
IFT FIRST встановлює стандарти в харчовій промисловості та сприяє обміну знаннями та ідеями, які мають потенціал для трансформації поглядів та сталого виробництва продуктів харчування.
Більш детально за посиланням.
Просимо перевіряти дати заходів, оскільки організатори можуть з різних причин переносити події.
У разі відсутності точної дати проведення заходу, може бути зазначено місяць, у якому подія відбулася у попередньому році (роках): після появи точної дати від організаторів, її одразу буде опубліковано.