Налаштувати вигляд

Розмір тексту

Відступи між буквами

Колір

Презентація дослідження ринку кондитерських виробів Франції

My image

Франція — один із найбільших і найвимогливіших ринків кондитерських виробів у Європі. Тут зростає попит на якісну, натуральну, крафтову та преміальну продукцію, зокрема чорний шоколад, органічні десерти й мінівироби. Споживачі дедалі частіше обирають короткий склад, менше цукру та інноваційні формати продукції.

19 листопада 2025 року о 16:00 відбудеться вебінар, на якому будуть представлені результати дослідження та рекомендації щодо виходу українських виробників на французький ринок кондитерських виробів.
 

Для кого?

Експортерів кондитерських виробів, представників галузей, які займаються дистрибуцією або надають супровідні послуги, бізнес-об’єднань, представників державних органів, експертів, консультантів та інших зацікавлених сторін. 
 

Під  час заходу дізнаєтеся про:

  • Економічну та демографічну ситуацію

  • Особливості споживання

  • Зовнішню торгівлю (обсяги імпорту Франції з України та світу, найбільші країни-постачальниці)

  • Обсяги роздрібного ринку за категоріями продукції та прогнози на наступні 5 років

  • Тренди та особливості споживачів

  • Компанії-конкуренток та частки брендів на ринку

  • Канали продажів

 

Серед спікерів

  • Олексій Грушецький, в.о директора Офісу з розвитку підприємництва та експорту

  • Ольга Гвоздьова, радниця директора Офісу з розвитку підприємництва та експорту

  • Андрій Бліновський, менеджер з просування експорту Швейцарської програми сприяння імпорту (SIPPO)

  • Олександр Балдинюк, президент Асоціації «Укркондпром»

 

Контакти
У разі виникнення додаткових запитань, звертайтеся до відповідальної менеджерки проєкту Яни Єрошенко: yyeroshenko@eepo.gov.ua

Програма 
ЧасТема та спікер
16:00—16:10

Вступні слова

  • Олексій Грушецький, в.о. директора Офісу з розвитку підприємництва та експорту
  • Андрій Бліновський, менеджер з просування експорту Швейцарської програми сприяння імпорту SIPPO
16:10–16:50

Презентація дослідження

  • Ольга Гвоздьова, радниця директора Офісу з розвитку підприємництва та експорту
16:50–17:05

Оцінка потенціалу експорту українських кондитерських виробів на ринку Франції

  • Олександр Балдинюк, Президент Асоціації «Укркондпром»
17:05–17:15Питання та відповіді

Як взяти участь?

Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму до 18 листопада 2025 року (14:00).

Якщо форма відображається некоректно або не відображається взагалі, будь ласка, перейдіть за посиланням.

Довідково
Вебінар організований Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес спільно з Асоціацією виробників кондитерської, харчоконцентратної та крохмалопатокової галузей України (Укркондпром) за підтримки Швейцарської програми просування імпорту (SIPPO), яка ініційована Державним секретаріатом Швейцарії з економічних питань (SECO) у межах співробітництва у сфері економічного розвитку.

  • Дата:
    19 листопада 14:00 - 15:30
  • Тривалість:
    1,5 години
  • Формат:
    Онлайн
  • Локація:
    Україна
  • Напрям:
    Вебінар

Дедлайн приймання аплікаційних заявок:

18 листопада 2025 року

ЗареєструватисяДодати до календаря
Вам також можуть сподобатися
04.11
09:00 - 11:00
Україна
M&A як інструмент розвитку бізнесу: правові, податкові та стратегічні аспекти
Сектори:
ІТ, сектор послуг, будівельна промисловість, харчова промисловість, легка промисловість, лісова і деревообробна промисловість, АПК, фінансовий сектор
Додати до календаря
06-09.11
07:00 - 21:59
Австрія
Інсбрук
Agro Alpin
Сектори:
приладобудівна промисловість, машинобудівна промисловість, харчова промисловість, лісова і деревообробна промисловість
Додати до календаря
05.11
12:00 - 14:00
Україна
EUDR для фермерів: як підготуватися до нових вимог ЄС
Сектори:
АПК
Додати до календаря