Налаштувати вигляд

Розмір тексту

Відступи між буквами

Колір

Експорт

Дослідження ринку харчової продукції США: вебінар

img

Про захід

9 вересня 2025 року о 16:00 відбудеться презентація дослідження ринку харчової продукції США, підготовленого Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес на замовлення Альянсу українських виробників продуктів харчування (UFMA) за підтримки Швейцарської програми сприяння імпорту (SIPPO). Програма SIPPO ініційована Державним секретаріатом Швейцарії з економічних питань (SECO) у межах співробітництва у сфері економічного розвитку.

 

Для кого?

  • Експортерів харчової продукції, які планують відкривати для себе американський ринок, виробників харчової продукції України, 

  • представників галузі, які займаються дистрибуцією або надають супровідні послуги,

  • національних та міжнародних галузевих бізнес-об’єднань, 

  • представників державних органів, експертів, консультантів та інших зацікавлених сторін.

 

Дослідження охоплює:

  • Економічну та демографічну ситуацію

  • Особливості споживання

  • Зовнішню торгівлю (обсяги імпорту США з України та світу, найбільші країни-постачальниці)

  • Імпортні тарифи

  • Внутрішній ринок (обсяги роздрібного ринку, тренди, частки брендів та канали продажів)

  • Перелік профільних асоціацій

 

Спікери:

  • Олексій Грушецький, заступник директора з просування експорту Офісу з розвитку підприємництва та експорту

  • Руслана Римарська, Президентка Українського альянсу виробників харчових продуктів (UFMA)

  • Андрій Бліновський, менеджер з просування експорту Швейцарської програми сприяння імпорту (SIPPO)

  • Ольга Гвоздьова, радниця директора Офісу з розвитку підприємництва та експорту

 

Для участі в онлайн-заході потрібно зареєструватися до 14:00 8 вересня 2025 року.
Більш детальна інформація та реєстрація за посиланням.