Дослідження ринку харчової продукції США: вебінар

Про захід
9 вересня 2025 року о 16:00 відбудеться презентація дослідження ринку харчової продукції США, підготовленого Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес на замовлення Альянсу українських виробників продуктів харчування (UFMA) за підтримки Швейцарської програми сприяння імпорту (SIPPO). Програма SIPPO ініційована Державним секретаріатом Швейцарії з економічних питань (SECO) у межах співробітництва у сфері економічного розвитку.
Для кого?
Експортерів харчової продукції, які планують відкривати для себе американський ринок, виробників харчової продукції України,
представників галузі, які займаються дистрибуцією або надають супровідні послуги,
національних та міжнародних галузевих бізнес-об’єднань,
представників державних органів, експертів, консультантів та інших зацікавлених сторін.
Дослідження охоплює:
Економічну та демографічну ситуацію
Особливості споживання
Зовнішню торгівлю (обсяги імпорту США з України та світу, найбільші країни-постачальниці)
Імпортні тарифи
Внутрішній ринок (обсяги роздрібного ринку, тренди, частки брендів та канали продажів)
Перелік профільних асоціацій
Спікери:
Олексій Грушецький, заступник директора з просування експорту Офісу з розвитку підприємництва та експорту
Руслана Римарська, Президентка Українського альянсу виробників харчових продуктів (UFMA)
Андрій Бліновський, менеджер з просування експорту Швейцарської програми сприяння імпорту (SIPPO)
Ольга Гвоздьова, радниця директора Офісу з розвитку підприємництва та експорту
Для участі в онлайн-заході потрібно зареєструватися до 14:00 8 вересня 2025 року.
Більш детальна інформація та реєстрація за посиланням.